Indiske Hovedretter

  • 1

    Keema Aloo - krydret hakket oksekød med løg, tomater, kartofler og ris
     
    • 95,00

  • 2

    Keema Masala - marineret hakket oksekød i en krydret og cremet sovs med tomater, lime saft, koriander og ris
     
    • 95,00

  • 3

    Keema Palak - krydret hakket oksekød med løg, tomater, spinat og ris
     
    • 95,00

  • 4A

    Chicken Mushroom - kyllingestykker med friske champignon, hvidløg, masalasovs, piskefløde og ris
     
    • 89,00

  • 4B

    Dal Gosht - lammestykker med linser i masalasovs og ris
     
    • 99,00

  • 4C

    Creamy Chicken - marineret kylling i en krydret og cremet sovs med smør, tomater, mandler og cashewnødder
     
    • 99,00

  • 5

    Bhindi - Okra i en tyk karrysovs med hvidløg, ingefær, krydderier og ris
     
    • 89,00

    • 99,00

    • 95,00

  • 6

    Curry - klassisk indisk karryret tilberedt med kylling, tomater, spidskommen og ris
     
    • 89,00

    • 99,00

    • 95,00

  • 7

    Korma - karryret tilberedt med kylling, kokos, krydderier, nødder og ris
     
    • 89,00

    • 99,00

    • 95,00

  • 8

    Chana - kikærter i karrysovs med kylling, ingefær, koriander og ris
     
    • 89,00

    • 99,00

    • 95,00

Alle priser er i danske kroner inkluderet moms
  • Terminal betaling:
  • Dankort credit card
  • Mastercard credit card
  • Visa credit card
  • Visa Dankort
  • Visa Electron credit card
  • Andre:
  • MobilePay